Entä 1xbet:in bonukset?Kun rekisteröidyt 1xbet:iin, venäläinen vedonvälittäjä palkitsee sinut lämpimästi 100% tervetuliaisbonuksella ensimmäisestä talletuksestasi, 100 euroon asti. Toisin sanoen, jos talletat 100 euroa, pelitilillesi hyvitetään 200 euroa. Huomaa kuitenkin, että tarjottu bonus sisältää tiettyjä ehtoja ennen kuin voit kotiuttaa voittojasi. Olennaista on, että lyöt vetoa kolme kertaa muissa kuin yhdistelmävedoissa.


Verrattuna muihin vedonvälittäjiin tämä rajoitus on melko joustava, ja tässä tapauksessa erityispiirteenä on se, että tähän ei liity mitään aikarajaa. Ehdot saattavat muuttua ajan kuluessa, joten suosittelemme että tarkistat ne aina peliyhtiön sivustolta ennen kuin hyväksyt tervetuliaisbonuksen.

Lista tarjouksista


1xbet ei tyydy tarjoamaan pelkästään tätä bonusta pitääkseen asiakkaansa. Läpi vuoden olet oikeutettu houkutteleviin tarjouksiin, jotka tekevät vedonlyöntikokemuksestasi nautittavamman. Esimerkisi syntymäpäivänäsi venäläinen vedonvälittäjä tarjoaa sinulle ilmaisen vedon. Samoiten 1xToto:n tarjous antaa mahdollisuuden nauttia palkintoja tasoittain, jotka vastaavat oikeita ennusteitasi. Lisäksi 1xbet antaa sinulle mahdollisuuden lukuisiin muihin etuihin sen jälkeen kun se on arvioinut sinut perustuen kriteereihin kuten kestävyys, strategia ja jopa tekniikka.