Nopea ja helppo rekisteröityminen

suomalaisella postinumerolla ja IP-osoitteellaJoillekin Veikkauksen ulkopuolisille sivustoille rekisteröityminen voi muistuttaa yritystä navigoida esteradalla. 1xbet:ssä tilanne on päinvastainen. Tämä venäläinen vedonlyöntialusta hyväksyy suomalaiset IP-osoitteet ja antaa sinun rekisteröityä ilman VPN:n käyttöä. Paras tapa rekisteröityä on seurata kumppanuuslinkkiä jonka löydät sivustoltamme. Käyttämällä linkkiä suojaudut mahdollisilta Veikkauksen aiheuttamilta sivuston blokkauksilta.

step 1

step 2

Liittymisprosessi on itsessään nopea ja helppo. Kun haluat rekisteröityä sivustolle, voit tehdä sen neljällä tavalla. Ensinnäkin voit täyttää lomakkeen , joka vie vain muutaman minuutin. Voit myös liittyä sosiaalisen median verkkotiliesi kautta, vaihtoehto joka poikkeaa muista vedonvälittäjistä, jotka tyytyvät vain Facebookin ja Google+:n ja muiden nettipalveluiden kuten Yandexin käyttöön.

Käyttäessäsi tätä rekisteröitymistapaa ole hyvä ja huomioi, että käyttääksesi näitä alustoja sinun tulee todistaa henkilötietosi. Sinulle tarjotaan myös mahdollisuus ottaa yhteys 1xbet:iin jonkin sosiaalisen median käyttäjätilisi kautta.

Kahden yllä mainitun lisäksi on kaksi muutakin vaihtoehtoa: voit valita henkilötietojesi tarkistuksen sähköpostitse tai puhelimella. Suosittelemme jompaa kumpaa näistä kahdesta käytännöllisestä ja innovatiivisista tavoista, koska ne antavat sinulle automaattisesti välittömän pääsyn sivustolle, joskin muut henkilötietosi tulee täydentää myöhemmin. Kun valitset sähköposti- tai puhelinvalidoinnin, voit tehdä ensimmäiset vetosi nopeasti sen jälkeen kun olet tehnyt ensimmäisen talletuksesi.


Minkä tahansa edellä mainituista tavoista valitsetkaan, venäläinen vedonvälittäjä takaa luottamuksellisten tietojesi turvallisuuden, ilman riskiä identiteettivarkauksista tai petoksista. Lisäksi kun rekisteröidyt sinua pyydetään täyttämään tiedot asuinmaastasi ja -paikkakunnastasi. Jos asuinpaikkasi ei ole listavaihtoehdoissa, valitse lähin kaupunki tai kunta.

Henkilökohtainen profiili 1xbet:ssä

Kun olet rekisteröitynyt, tämä Veikkauksen ulkopuolinen urheiluvedonlyöntisivusto myöntää sinulle 100%:n tervetuliaisbonuksen ensimmäisestä talletuksestasi, aina 100€ asti. Suosittelemme tutustumaan bonuksen myöntämisehtoihin.

Käyttöliittymä