Nauti täydellisen joustavista rahansiirroista1xbet hyväksyy laajan valikoiman maksutapoja sekä talletuksiin pelitilillesi että voittojen nostoihin. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä rahansiirtosi vedonlyöntisivustollamme täysin suojatussa ympäristössä, ja kaikki on huomioitu, jotta jokainen pelaaja löytää itselleen parhaiten sopivan maksutavan.

Sekä varojen tallettamiseen että nostamiseen oikeat ja virtuaaliset pankkikortit ovat hyväksyttyjä: Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay, Blue Card ja jopa e-kortit kuten Entropay. Talletukset käyttäen näitä maksutapoja ovat välittömiä eivätkä sisällä lainkaan siirtokustannuksia, nostoissa sen sijaan kuluu tietty aika, joka voi olla mitä vain 1 minuutista 7 päivään.

Lista nostotavoista


Myös nettilompakot hyväksytään 1xbet:ssä. Joten voit käyttää nettilompakkoja kuten Skrill, Quiwi, Neteller Go, PaysafeCard, WebMoney, YandexMoney ja monia muita. Talletukset nettilompakolla ovat täysin ilmaisia ja tapahtuvat välittömästi. Varojen nostot on käsitelty yleensä alle 15 minuutissa.

Vedonvälittäjä hyväksyy myös monia mobiilimaksutapoja, jotka vaihtelevat maittain. Talletukset tapahtuvat välittömästi, nostot käsitellään keskimäärin 15 minuutissa.

Lisäksi myös elektroninen valuutta valuutanvaihtoon tai rahansiirtoihin sisältyy tämän onlinevedonlyöntiyhtiön laajaan valikoimaan vaihtoehtoja.